Post by Skati de Lorel on Jun 12, 2009 10:13:51 GMT -3
Deive-
Vandene-
Pagrindine informacija:
Vardas: Sakti
Pavarde: de Lorel
Gimimo data: -
Rase: Deive ((Vandene))
Klanas, brolija: Deives ((-))
Kiniskas zodiako zenklas: Auksinis drakonas
Akiu spalva: Juoda ((Violetine))
Plauku spalva: Ruda ((Violetine))
Ugis: 1,81m. ((1,79m.))
Svoris: 52kg. ((51kg.))
Issamesnis isvaizdos aprasymas: Turi ilgus baltus sparnus ant nugaros, plaukai sauleje igauna spindesi, visada keip deive nesioja dailius sarvus ir karda, visi sarvai puosti sparnu rastais, nes sugeba valdyti ora, jos kojos ilgos ir dailios, o rankos plonos ir lankscios (chi, chi...) veidas dailus ir net po daugelio kautyniu neturi randu... ((neturi uodegos, vietoj jos yra suknele, kuri apacioje susilieja su vandeniu, is galvos kyso vienas didelis pelekas, o sonuose esantys kiti du yra ausys))
Statistika:
Jega: 400
Charizma: 460
Judrumas: 400
Istverme: 400
Rega: 400
Nuojauta: 390
Uosle: 400
Klausa: 400
Sekme: 395
Patirimas:
Kovojimas: 450
Issilavinimas: 400
Suktumas: 270
Chemija: 400
Sprogdinimas: 300
Gebejimas issisukti: 355
Apzavejimas: 600
Papildoma asmenine informacija:
Kaip patekai i Arcanuma?- nepamenu... atsimenu tik tiek kad atsibudau kybodama aukstai danguje prie deiviu rumu...
Koks brangiausias prisiminimas?- Kai suzinojau, kad yra ir daugiau deiviu kurios valdo kitas stichijas
Juokingiausias prisiminimas?- Kai mokiausi valdyti ora padarydavau ivairiausiu nesamoniu... juokingu nesamoniu...
Isimintiniausi tau istarti zodziai?- Tikek savimi ir viskas bus gerai...
Ka dirbi (geisha, piratas, padaveja ir pan)?- Esu deive, priziuriu Arcanum salos taika...
Hobis?- Tapyti, rasyti ir kurti ivairias debesu formas juos stumdant oro srovemis...
Laisvalaikis?- neturiu laisvo laiko... as dirbu visa para, nes deivems nereikia miegoti, o kai noriu pailseti, tai medituoju ant debesies...
Nekenti?- To kas bloga ir tamsu...
Dievini?- Viska kas gera...
Megsti?- Mokytis dar geriau valdyti ora...
Principai?- mano principai sunyksta kai reikia kovoti su blogiu...
Trys daiktai kuriuos atsigabenai i Arcanuma?- Kai pabudau ore turejau tris daiktus: karda, sprneliu formos plauku segtuka ir sarvus...
Tau duotas patarimas kurio klausai?- Man niekas nera daves patarimo, as klausau tik saves...
Bimes?- Kad isnyks viskas kas grazu, o Arcanum paskes tamsoje...
Svajone?- Kad isnyktu nesutarimai su rasemis kurios pries mus nusistaciusios, kad rases nebesipestu tarpusavyje...
Burtazodziai- Visi kurie tik yra siame pasaulyje... Ir vienas kuri sukuriau pati ir niekas jo nezino...
Turimi daiktai- Kardas, sparneliu formos plauku segtukas ir sarvai, Vandeninis kardas kuri magijos budu man sukure vandens deive (naudoju ji per pasivertima)...
Ginklai (paveiksliukas ir ginklo pavadinimas)-
Kardas (bet jam neturiu paveiksliuko, jis mano portrete matosi), vandens kardas.
Vandene-
Pagrindine informacija:
Vardas: Sakti
Pavarde: de Lorel
Gimimo data: -
Rase: Deive ((Vandene))
Klanas, brolija: Deives ((-))
Kiniskas zodiako zenklas: Auksinis drakonas
Akiu spalva: Juoda ((Violetine))
Plauku spalva: Ruda ((Violetine))
Ugis: 1,81m. ((1,79m.))
Svoris: 52kg. ((51kg.))
Issamesnis isvaizdos aprasymas: Turi ilgus baltus sparnus ant nugaros, plaukai sauleje igauna spindesi, visada keip deive nesioja dailius sarvus ir karda, visi sarvai puosti sparnu rastais, nes sugeba valdyti ora, jos kojos ilgos ir dailios, o rankos plonos ir lankscios (chi, chi...) veidas dailus ir net po daugelio kautyniu neturi randu... ((neturi uodegos, vietoj jos yra suknele, kuri apacioje susilieja su vandeniu, is galvos kyso vienas didelis pelekas, o sonuose esantys kiti du yra ausys))
Statistika:
Jega: 400
Charizma: 460
Judrumas: 400
Istverme: 400
Rega: 400
Nuojauta: 390
Uosle: 400
Klausa: 400
Sekme: 395
Patirimas:
Kovojimas: 450
Issilavinimas: 400
Suktumas: 270
Chemija: 400
Sprogdinimas: 300
Gebejimas issisukti: 355
Apzavejimas: 600
Papildoma asmenine informacija:
Kaip patekai i Arcanuma?- nepamenu... atsimenu tik tiek kad atsibudau kybodama aukstai danguje prie deiviu rumu...
Koks brangiausias prisiminimas?- Kai suzinojau, kad yra ir daugiau deiviu kurios valdo kitas stichijas
Juokingiausias prisiminimas?- Kai mokiausi valdyti ora padarydavau ivairiausiu nesamoniu... juokingu nesamoniu...
Isimintiniausi tau istarti zodziai?- Tikek savimi ir viskas bus gerai...
Ka dirbi (geisha, piratas, padaveja ir pan)?- Esu deive, priziuriu Arcanum salos taika...
Hobis?- Tapyti, rasyti ir kurti ivairias debesu formas juos stumdant oro srovemis...
Laisvalaikis?- neturiu laisvo laiko... as dirbu visa para, nes deivems nereikia miegoti, o kai noriu pailseti, tai medituoju ant debesies...
Nekenti?- To kas bloga ir tamsu...
Dievini?- Viska kas gera...
Megsti?- Mokytis dar geriau valdyti ora...
Principai?- mano principai sunyksta kai reikia kovoti su blogiu...
Trys daiktai kuriuos atsigabenai i Arcanuma?- Kai pabudau ore turejau tris daiktus: karda, sprneliu formos plauku segtuka ir sarvus...
Tau duotas patarimas kurio klausai?- Man niekas nera daves patarimo, as klausau tik saves...
Bimes?- Kad isnyks viskas kas grazu, o Arcanum paskes tamsoje...
Svajone?- Kad isnyktu nesutarimai su rasemis kurios pries mus nusistaciusios, kad rases nebesipestu tarpusavyje...
Burtazodziai- Visi kurie tik yra siame pasaulyje... Ir vienas kuri sukuriau pati ir niekas jo nezino...
Turimi daiktai- Kardas, sparneliu formos plauku segtukas ir sarvai, Vandeninis kardas kuri magijos budu man sukure vandens deive (naudoju ji per pasivertima)...
Ginklai (paveiksliukas ir ginklo pavadinimas)-
Kardas (bet jam neturiu paveiksliuko, jis mano portrete matosi), vandens kardas.