|
Post by Skati de Lorel on Jul 10, 2009 8:51:04 GMT -3
Misko pakrastys, vienintelis budas ieiti i miska tiems kurie nemoka skraidyti...
|
|
|
Post by Alice Cullen on Jul 11, 2009 8:23:43 GMT -3
Priejusi miska pamaciusi alisa pamate siauruti takeli kuris veda i misko tankme: Ji keliavo misku palegva nenorejo skkubeti matyti smeklos. Miske buvo daug ko bet aim tai nerupejo, nors nenorejo ji keliavo ieskoti smeklos kurios net nera maciusi. Ir stai pagaliau ji priejo meivio upe,. Upe buvo plati ir kitoje upes krante ji pamate nama kuris buvo labai didelis. I nama vede akmeninis takas kuris ejo per upe. Perejusi akmenini taka, ji pabelde duris... Duris atdare slyksti, auksta, violetinio kuno, ir zaliu plauku smekla, kuri sawo bjauriu bet aukstu tonu skambanciu balsu klause: -Koks tavo vardas? -Alice Culen. -Ramiu balsu atsake ji -Ko cai atejei?Paklause smekla. -Mane atsiunte atlikti uzduoties.Kimiu balsu paske Alice -O kokios uzduoties? -Ateiti pas jus kad jus man uzduotumete klasyma. I kuri as privalai atsakyti,Paskelbe Alisa -Gerai, stai tau klusimas ir pagalvojusi 5 minutes turi atsakyti ji man; Smekla paeme ir dave alisai ir rankas popieriu risuleli ir ten buvo parasytas klusimas: -"Kas buvo tas prakeiktasis kuris pakeite tave ? kuom jis tau nusidejo? Ka tu jam padarytum jei jis cia pasirodytu ?" Aisa paniro i sawo mainciu pasauli.
|
|